Het team van Partycentrum Open Huis staat voor u klaar!

Het succes van een bedrijf valt of staat bij het team dat er werkt. Partycentrum Open Huis, de veelzijdige evenementenorganisatie te ‘s-Gravenzande, is zich hier als geen ander van bewust.

Wij moeten volledig kunnen vertrouwen op de capaciteiten en professionaliteit van onze mensen. Wij selecteren ons team dan ook op de volgende kernpunten:

Professionaliteit

Uiteraard is een professionele benadering en werkwijze van groot belang voor het vaardig realiseren van een evenement. Ons team bestaat dan ook uit ervaren professionals die een idee kunnen vertalen naar een haalbaar en passend totaalconcept. Bij de productie en realisatie is deze professionaliteit eveneens belangrijk, omdat je met heel veel dingen tegelijk bezig bent.

Creativiteit

Om een idee te vertalen naar een uitvoerbaar plan is creativiteit nodig. Helemaal omdat elk evenement eigenlijk weer anders is. Flexibiliteit en creativiteit zijn geboden om eventuele problemen te kunnen voorzien van een oplossing zonder concessies te doen aan het initiële idee.

Communicatieve vaardigheden

Bij het organiseren van een evenement heb je als team te maken met meerdere partijen. Zonder goede communicatieve vaardigheden kunnen er misverstanden ontstaan die weer voor verregaande problemen kunnen zorgen. Heldere afspraken en een duidelijke communicatie zorgen ervoor dat alles soepel en volgens plan verloopt. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgen onze creativiteit en professionaliteit altijd nog voor een oplossing. Vandaar deze kernpunten voor de selectie van ons team.